Antti Jussi Kososen rahaston juhla

KSR:n Antti Jussi Kososen rahaston juhla oli merkittävä tapahtuma, joka pidettiin Joensuun evankelisluterilaisessa seurakuntatalossa keskiviikkona 17. tammikuuta.

Tämä rahasto toimii KSR:n maakuntarahastona, ja sen tehtävänä on tukea lahjakkaita yksilöitä eri aloilla. Juhlatilaisuuteen osallistui noin sata henkeä, jotka kokoontuivat juhlistamaan rahaston 60-vuotista taivalta.

Uuden puheenjohtajan, professori Matti Tolvasen johdolla, rahasto jakoi vuotuiset apurahansa yhteensä 23 000 euron arvosta. Tapahtuman kohokohta oli tunnuspalkinnon myöntäminen muusikko Ilja Tepolle. Ilja Teppo ei ainoastaan vastaanottanut palkintoa ansioistaan, vaan hän myös esiintyi apurahajuhlassa pianotaiteilija Kemal Achourbekovin ja Joensuun Laulupelimannien kanssa, tuoden lisää iloa ja tunnelmaa tilaisuuteen.

Joensuun-Laulupelimannit-17.1.2024-johtajanaan-Roosa-Tarvonen
Joensuun-Laulupelimannit esiintymässä tilaisuudessa.

Rahasto ilmoitti myös järjestämällä juhlakeräyksen, jonka tavoitteena oli kartuttaa Antti Jussi Kososen apurahojen jakovaraa. Tämä osoittaa rahaston sitoutumista ja halua jatkaa arvokasta työtään lahjakkaiden yksilöiden tukemiseksi myös tulevaisuudessa.