Lahjoitus

Voit tehdä merkkipäivä- tai muun lahjoituksen Kansan Sivistysrahastolle vapaan lahjoituksen kautta.

Lahjoituksella tuet apurahatoimintaamme. Apurahamme kannustavat tavallisia ihmisiä tarttumaan uusiin haasteisiin, kehittämään itseään ja rohkaisevat luovaan elämään.

Apurahansaajat muistavat kiitollisina lahjoittajia, jotka ovat tehneet tuellaan mahdolliseksi opiskelun, tutkimuksen, taideteoksen tai esityksen tuottamisen.

Testamenttilahjoitukset

Suurin osa Kansan Sivistysrahaston säätiön apurahojen jaosta ja voimaannuttavien hankkeiden toteuttamisista tapahtuu tavallisten ihmisten tekemien testamenttilahjoitusten tuotoilla.

Testamenttilahjoituksella voi perustaa lahjoittajan nimeä kantavan rahaston. Haluamme kunnioittaa lahjoittajan arvomaailmaa, vahvistaa ja jatkaa apurahatoiminnan kautta hänen elämäntyötänsä. Testamenttilahjoituksen voi myös osoittaa yleisrahastollemme tai jollekin sen erikois- tai maakuntarahastoistamme. 

Kansan Sivistysrahasto suosittaa testamentin tekoa ulkopuolisen asiantuntijan avustuksella. Säätiön asiamieheltä saa ohjeita ja lisätietoja testamentin laadinnassa ja mahdollisen, omaa nimeä kantavan rahaston ohjesäännön teossa. Testamentin vastaanotosta ja ohjesäännöistä päättää säätiön hallitus.

Adressit ja kirjekukat

Kansan Sivistysrahaston adressit ja kirjekukat ovat näyttävä ja säilyvä tapa ottaa osaa tai onnitella. Voit tilata ne vaivattomasti KSR:n toimistosta joko puhelimitse tai näiltä sivuilta suoraan. Me toimitamme muistamisesi postitse perille suoraan merkkipäivän viettäjille tai omaisille. Mikäli haluat onnitella sivujemme merkkipäiväluettelossa olevia henkilöitä, löytyvät henkilöiden osoitetiedot säätiöstä.

Kansan Sivistysrahaston adressien ja kirjekukkien tuotoilla rahoitetaan opiskelua, sivistys- ja kulttuuritoimintaa sekä tutkimusta.

Adressien ja kirjekukkien mallit ja edulliset hinnat löytyvät verkkokaupastamme. Juhlavuutta adresseihin ja kirjekukkiin voit lisätä valitsemalla niihin erilliset kannet. Tulostamme adresseihin ja kirjekukkiin haluamasi tekstin.

Mitalit

Mitali on hieno tapa muistaa ansioitunutta henkilöä, mutta sellaisen voi ostaa myös itselleen kokoelmaan. Osa mitaleista on suoraan tilattavia ja osa myönnetään hakemuksesta. Kaikista mitaleista täytetään hakemuslomake verkossa, minkä jälkeen säätiön toimistolta ollaan yhteydessä joko tilausvahvistukseen tai myöntöpäätökseen liittyen.

Merkkipäivät

Kansan Sivistysrahaston merkkipäiväluettelo palvelee lukuisia järjestöjä, yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä erityisesti järjestöelämässä ansioituneiden henkilöiden muistamisessa.

Parhaat onnittelut merkkipäivien viettäjille – Kansan Sivistysrahaston adressilla tai kirjekukalla. Merkkipäiväkeräykseen osallistumalla tuet opiskelua, sivistys-ja kulttuurityötä.

Voit ilmoittaa luetteloon oman merkkipäiväsi, mahdollisen vastaanoton sekä toiveen merkkipäiväkeräyksestä.

Kuusi kertaa vuodessa lähetettävän merkkipäiväluettelon voit tilata suoraan sähköpostiosoitteeseesi.