Kristiina Sundqvistin muistokeräyksestä tuettiin lasten rauhanviestiä

Kristiina ja Ulf Sundqvistin rahaston tukemana järjestettiin Yhteiset Lapsemme ry:n tapahtuma YK:n rasisminvastaisena päivänä 21.3. Keskustakirjasto Oodissa.

Päiväkoti- ja alakouluikäiset lapset saapuivat mielenilmaukseen omien kylttien ja viestiensä kanssa. Tapahtumassa he saivat esitellä askartelemiaan kylttejä ja kertoa niistä osallistujille. Yhdessä lasten kanssa muodostettiin iso rauhanmerkki Oodin eteen ja osoitettiin tukea antirasistiselle tulevaisuudelle ja toive ystävyydestä ja rauhasta kaikille maailman lapsille – erityisesti juuri nyt Ukrainan lapsille. 

Tapahtuma jatkui Oodin Lasten maailmassa, jossa lapset saivat askarrella kaikille avoimessa työpajassa rauhankyyhkyjä ja kirjoittaa viestejä ystävyydestä ja välittämisestä. Lasten rauhanviesti lähetettiin maailmalle kyyhkyjen sekä sinisten ja keltaisten ilmapallojen kanssa.

Lämmin kiitos kaikille lapsille, osallistujille, järjestäjille ja Oodin henkilöstölle.  

Kristiina ja Ulf Sundqvistin rahasto tuki tapahtumaa 1000 eurolla Kristiina Sundqvistin muistokeräystuotosta. Lahjoituksella kunnioitetaan Kristiinan muistoa. Lapset ja nuoret olivat hänelle erityisen tärkeitä ja arvokkaita.