Ulf Sundqvistia muistaen

Muistamme kiitollisina ja lämmöllä Ulf Sundqvistia, joka toimi Kansan Sivistysrahaston hallituksessa (1983-1985) ja puheenjohtajana (1986-1991).

Omaiset toivovat, että kukkatervehdysten ja adressien sijaan hänen muistoaan kunnioitetaan KSR:n Kristiina ja Ulf Sundqvistin rahaston kautta.

KSR:n Kristiina ja Ulf Sundqvistin rahasto edistää Suomen yhteiskunnan ja kulttuurin moniarvoisuutta mukaan lukien vähemmistöjen perus- ja ihmisoikeuksia. Rahasto tukee erityisesti Suomen yhteiskunnan kaksikielisyyttä ja pohjoismaista yhteenkuuluvuutta myöntämällä apurahoja ja tukipalkintoja nuorille hakijoille hankkeisiin, joilla vahvistetaan pohjoismaista, demokraattista elämänmuotoa ja kulttuuria maassamme.

Sundqvistien rahaston kautta Uffea muistaneiden yhteinen adressi toimitetaan muistotilaisuuteen. Kertyneet varat käytetään lyhentämättömänä rahaston apuraha- ja palkintotoimintaan.

Muistamiset tilille FI85 1521 3000 0060 09, tiedonantoon: Ulf Sundqvistin muistolle. Muistamisen voi tehdä myös lahjoitussivumme kautta, rahastovalinta: Kristiina ja Ulf Sundqvistin rahasto.