Uuden vuoden konsertti 2024

KSR:n Päivi ja Paavo Lipposen rahasto järjestää perinteisen Uuden Vuoden konsertin Temppeliaukion kirkossa 1.1.2024 klo 18.

Konsertin solisteina ovat rahaston uudet laulajat sopraano Iirisilona Segerstam ja baritoni Gabriel Kivivuori Sereno. Pianistina konsertissa toimii Erkki Korhonen. Ohjelmassa mm. Mozartia, Straussia ja Sibeliusta.

Konserttiin on vapaa pääsy. Osallistuminen ei vaadi ennakkoon ilmoittautumista. Konserttisaliin mahtuu 700 henkilöä, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa.

Konsertissa on myynnissä käsiohjelma kymmenen euron hintaan. Suosittelemme ensisijaisesti korttimaksua tai MobilePayta. Myyntituotot menevät rahaston toimintaan. Konsertti järjestetään yhteistyössä Osuuskunta Tradekan ja Töölön seurakunnan kanssa.
Tervetuloa ottamaan uutta vuotta vastaan musiikillisen elämyksen siivittämänä!

Esiintyjien esittelyt

Sopraano Iirisilona Segerstam (s. 1999) voitti vuoden 2023 valtakunnallisen Timo Mustakallio -laulukilpailun. Segerstam opiskelee laulua Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Vuonna 2021 Segerstam valmistui Helsingin Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta.

Baritoni Gabriel Kivivuori Sereno (s. 2003) on meksikolaissuomalainen laulaja, säveltäjä ja pianisti. Hän sai vuoden 2023 Timo Mustakallio -laulukilpailussa Suomen Kulttuurirahaston Eero Rantalan rahaston palkinnon, sekä voitti vuoden 2022 Uuno Klami nuorten ja lasten sävellyskilpailun nuorten sarjan. Gabriel opiskelee Sibelius Akatemiassa laulua sekä sivuaineenaan sävellystä.

Erkki Korhonen on toiminut pianonsoiton sekä lied- että kamarimuksiikin opettajana Sibelius-Akatemiassa ja lisäksi hän on toiminut mm. Urkuyö ja Aaria -festivaalin taiteellisena johtajana, Kansallisoopperan pääjohtajana sekä Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön johtajana.